Magic voetbalshirts om te laten zien

voetbalshirts voor kinderen, goedkope overhemden

Luis Suárez kan vanavond voor unieke prestatie in Europa zorgen

Aanvallers Luis Suárez en Lionel Messi redden de koploper met twee late goals: 2-1. Dit komt namens de overwinning van het goedkope voetbalshirt. Op aangeven van Andrés Iniesta schoot Suárez de bal in de 72e minuut bij de tweede paal, via de hand van ploeggenoot Gerard Piqué en een speler van Alavés, binnen.

Het nog altijd ongeslagen Barcelona gaat nog altijd ruim aan kop in Spanje. Met 57 punten uit 21 duels hebben de Catalanen een voorsprong van elf punten op nummer twee Atletico Madrid, dat zondag met 3-0 won van Las Palmas. Als je dezelfde Luis Suárez shirt verwacht, dan kun je naar onze website komen. Paulinho zorgde nog voor rust met een intikker op aangeven van Suárez voor aansluiting.

Lionel Messi schoot een vrije trap binnen en gooide zo de wedstrijd in het slot. Door de zege blijft de voorsprong op nummer twee Atlético Madrid negen punten.