Magic voetbalshirts om te laten zien

voetbalshirts voor kinderen, goedkope overhemden

Martens scoort voor winnend Barça

Barbara Latorre scoorde liefst vier keer voor de Catalaanse topclub. Martens tekende al na vijf minuten voor de openingstreffer namens Barcelona, dat in de eerste helft uitliep naar een 3-0 voorsprong. Veel mannelijke fans kopen hun eigen vriendin voetbaltenue kids, omdat ze een gemeenschappelijke hobby hebben.

FC Barcelona Femení gaat aan kop in de Liga Femenina Iberdrola met 25 punten na 9 wedstrijden en een doelsaldo van 38-2, best netjes. Zoals zijn fans een FC Barcelona shirt 2017 2018 hebben voorbereid om hem aan te moedigen. Martens stond zoals gebruikelijk aan de aftrap bij FC Barcelona en maakte de hele wedstrijd vol.

Lieke Martens heeft woensdagavond met FC Barcelona een grote stap gezet naar de kwartfinales van de Champions League.