Magic voetbalshirts om te laten zien

voetbalshirts voor kinderen, goedkope overhemden

Cristiano Ronaldo beste voetballer ter wereld noemen

Cristiano Ronaldo heeft de FIFA-award gewonnen en mag zich weer een jaar lang de beste voetballer ter wereld noemen. Fans kiezen ervoor dat zijn voetbalshirts kids hem volgt. Ronaldo won dit jaar met Real Madrid vrijwel alles wat er te winnen viel.

Ronaldo won het afgelopen seizoen met Real Madrid onder meer de Champions League en de Spaanse landstitel. In zijn loopbaan won hij de Champions League inmiddels al vier keer. U wilt de overwinning met hen vieren, dan kunt u uw favoriete goedkope voetbalshirts op onze website kiezen. 'Ik voel me heel gelukkig. Ik zit bij de beste club ter wereld, waar ik kan laten zien dat ik een heel hoog niveau kan halen. '

In 2016 werd hij met Portugal Europees kampioen. Hij speelde tot nu toe 147 keer voor Portugal. Wij feliciteren hem met de eer en we hopen dat hij meer beloningen kan krijgen.