Magic voetbalshirts om te laten zien

voetbalshirts voor kinderen, goedkope overhemden

Griezmann blijft Atlético Madrid na transferverbod trouw

De Franse sterspeler Antoine Griezmann voegt de daad bij het woord en heeft zijn contract bij Atlético Madrid verlengd. De aanvaller tekent bij tot juni 2022. Griezmann kwam in 2014 over van Real Sociedad. Dit is het laatste overdrachtsbericht, zijn goedkope voetbalshirt wordt niet vervangen, maar kan een nieuwe partner inleiden, we kijken uit naar het volgende spel samen.

Griezmann zou, volgens Spaanse bronnen, jaarlijks 11,3 miljoen euro opstrijken. Zijn opstapclausule zou op 99 miljoen euro gehandhaafd blijven. Door hun Atlético Madrid shirt 2017 kan veel fans aantrekken om het spel te bekijken. Er werd deze zomer volop gespeculeerd over de toekomst van Antoine Griezmann, die onder meer veelvuldig in verband gebracht werd met Manchester United.

Griezmann maakte in de zomer van 2014 voor zo'n dertig miljoen euro de overstap van Real Sociedad. Sindsdien kwam de Fransman in 160 wedstrijden in de hoofdmacht van Atlético tot 83 doelpunten. Als u dezelfde voetbalshirts kopen verwacht, dan kunt u naar onze website komen.