Magic voetbalshirts om te laten zien

voetbalshirts voor kinderen, goedkope overhemden

Tien weetjes over Schalke 04 - Borussia Dortmund

De topschutter in de Bundesliga vierde zijn doelpunt tegen Schalke met een masker, iets wat hij wel vaker doet, maar ditmaal kon zijn actie niet door de beugel. Een dergelijk gedrag voor de fans die het dragen zijn goedkope voetbalshirt is ook een groot gebrek aan respect.

Dortmund domineerde vanaf het begin en na dertien minuten nam het elftal van Thomas Tuchel de leiding. Gonzalo Castro gaf HSV-keeper René Adler geen kans bij een fraaie vrije trap 1-0. Vanwege hun BVB Borussia Dortmund shirt, kan een veel fans te trekken om het spel te kijken. Gonzalo Castro effende het pad met een mooie vrije trap, in de laatste tien minuten breidden Shinji Kagawa en Pierre-Emerick Aubameyang de score nog wat uit naar een 3-0 eindstand.

Borussia Dortmund heeft voor komend seizoen Mahmoud Dahoud vastgelegd, Fans zullen kiezen voor zijn voetbaltenue kids hem te volgen.