Magic voetbalshirts om te laten zien

voetbalshirts voor kinderen, goedkope overhemden

Koemans Everton stunt met zege op Arsenal

De huidige assistent-bondscoach van België, Thierry Henry, maakte vooral faam in dienst van Arsenal. The Gunners hopen al jaren op een natuurlijke opvolger en die lijkt men gevonden te hebben. Fans zullen zijn voetbalshirts kids te kiezen voor hem.

Manchester City heeft de topper in de Premier League tegen Arsenal gewonnen. De nummer vier won thuis met 2-1 en passeerde de nummer drie met die zege. U kunt uw kind brengen Arsenal shirt dragen om het spel te kijken. Kevin De Bruyne bewees in de topper tegen Arsenal opnieuw dat hij de stuwende kracht is bij Manchester City. De 16-jarige Jasper Schendelaar zal de jeugdopleiding van Arsenal mogelijk versterken. Andries Jonker, momenteel hoofd van de Arsenal Academy, heeft de AZ-doelman hoog zitten en hij ziet in hem een aanwinst voor de toekomst. Deze Alexis Sánchez shirt voor uw kind is de beste kerstcadeau.

Everton boekte zijn tweede zege in bijna drie maanden, terwijl de nummer twee na vier maanden weer verloor in de competitie. Kinderen droegen voetbalshirts kopen op het veld.