Magic voetbalshirts om te laten zien

voetbalshirts voor kinderen, goedkope overhemden

Chelsea weer alleen koploper na negende overwinning op rij

In de Premier League heeft Chelsea in eigen huis zijn negende competitiezege op rij geboekt. Het werd 1-0 tegen West Bromwich Albion. Het gaat daardoor weer met drie punten voorsprong op Arsenal aan de leiding. goedkope voetbalshirts draag alleen om de scène zal zinvol.

Voor Chelsea is het al de vijfde keer in 19 maanden dat het zich moet verantwoorden voor het wangedrag van de eigen spelers. De voorgaande vier keren werd de ploeg schuldig bevonden en kreeg Chelsea een boete opgelegd. Het dragen van hun Chelsea shirt fans zullen medelijden. In eigen huis stevende de ploeg van de Italiaanse tacticus Antonio Conte tegen West Bromwich Albion af op een 0-0 gelijkspel,  maar kreeg Costa de degelijke subtopper uiteindelijk toch op de knieën met alweer zijn twaalfde competitiedoelpunt: 1-0. U kunt uw kind brengen voetbalshirts kids dragen om het spel te kijken.

Chelsea deelde vorige week een enorme dreun uit in de titelstrijd door met 1-3 te winnen op bezoek bij Manchester City. Deze Cesc Fàbregas voetbalshirts voor uw kind is de beste kerstcadeau.